Leer meer

over mij

Hola, ik ben Cintia,

Een onderneemster en wereldreiziger in hart en nieren. Ik kom uit Santiago, Chili, mijn geboorteland. Spanje opende zijn armen voor me en stond me toe een basis te leggen, te groeien als een onafhankelijke vrouw en moeder te zijn. En nu bevind ik me hier, tussen twee geweldige landen, Duitsland en Nederland.

Na vele wegen te hebben bewandeld en verschillende fasen te hebben doorgemaakt, ben ik eindelijk iets aan het opstarten waar ik trots op ben en wat ik met al mijn liefde en passie doe. Het begon allemaal met die momenten van “ik hou van koken” en de klassieke “het smaakt niet slecht, toch?”. En zo werd mijn hobby mijn eigen onderneming.
 

Ik ben dol op gastvrouw zijn, om mijn dierbaren en vrienden rond de tafel te verzamelen en hen op de best mogelijke manier te verwennen: door te koken. Ik ben een sociaal persoon, een beetje rebels, gepassioneerd door muziek en dans.

Mensen zeggen dat alles op het juiste moment in het leven komt, en dat is helemaal waar! En dit is mijn moment. Ik ben blij om te ondernemen en mijn droom waar te maken. Natuurlijk zou dit alles niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van mijn ongelooflijke familie en al mijn geweldige vrienden die me altijd hebben aangemoedigd om me in dit avontuur te storten.
 

Via mijn 100% zelfgemaakte gerechten, bereid met toewijding en liefde, zou ik graag wat dichter bij jullie willen komen. Altijd met goede achtergrondmuziek, probeer ik het beste van mezelf te geven in elk van mijn gerechten. Ik kook Mediterraans, Chileens en internationaal eten en sta open voor suggesties en culinaire uitdagingen.

Dank je wel,
Cintia Carol

Mijn man Marcel en mijn dochter Clara

Volg ons